Moje ime je Tjaša Žibert Savković in moje življenjsko poslanstvo je raziskovati svet čustev. Skozi različne tehnike, vaje in pripomočke si želim širiti svoje znanje na tem področju. Svoje znanje sem začela pridobivati pri svojih rosnih 19 letih, ko sem prvič prestopila vrata vrtca kot študentka in tam ostala vse do danes. Nekaj let sem delala preko študentskega servisa, zadnjih 5 let pa kot zaposlena.

V vseh teh letih raziskovanja in učenja sem za vsa področja otrokovega razvoja našla priročnike, knjige in vaje, le s področja čustev ni bilo tako veliko izbire. Ker pa sem leta 2014 sama postala mama svojemu sinu Marku, sem še bolj pogrešala neko knjigo oz. priročnik, s katerim bi otroku in sebi olajšala razumevanje čustev in drug drugega. Mark je bil čustveno zelo občutljiv otrok in velikokrat mi je bilo zelo težko, ko mu nisem znala pomagati oziroma nisem imela orodij, s katerimi bi mu približala, kaj čustva sploh so, kako jih predelamo in kaj lahko jaz naredim zanj, da mu bo lažje. Zato sem leta 2021 sama oblikovala knjigo s plakatom, s katero otroku preko zgodbic približamo čustva.

Ker pa sem skozi leta ugotovila, da je najpomembneje, da so starši čustveno stabilni, sem se tudi na tem področju začela izobraževati. Obiskovala sem razne seminarje (Seminar Jay Shattya, seminar Neal D. Walscha …) za svojo osebnostno rast, udeležila sem se ogromno seminarjev na področju vzgoje in izobraževanja in prebrala ogromno knjig na to temo. Decembra leta 2020 pa sem pridobila licenco Tao Woman lifting s Savino Atai & Mantak Chia, kjer sem pridobila vse svoje znanje na področju dihalnih tehnik in emocionalne medicine.

Sama sem mnenja, da je treba znanje jemati iz različnih virov (tako klasičnih kot alternativnih) in tako s pomočjo obeh narediti neko celoto, ki ti pomaga k izboljšanju lastnega življenja in življenja tvojih bližnjih.