E-Paket: KNJIGA Čarobni svet čustev + Plakat + Kartice Čarobni Svet Čustev + Dnevnik Zadovoljne in Izpolnjene Mame

45.00

Paket “Čarobni Svet Čustev” vključuje e-knjigo, kartice in plakat, namenjene otrokovemu čustvenemu razvoju. Kratke zgodbe v e-knjigi približajo otrokom širok spekter čustev, medtem ko plakat z dihalnimi tehnikami uči otroka samoregulacijo počutja. Z vajami in vprašanji pod vsako zgodbico se spodbuja povezovanje in ozaveščanje o čustvenih in izkušnjah v družini. E-kartice predstavljajo praktično orodje za razumevanje in izražanje čustev. Dnevnik “Zadovoljne in Izpolnjene Mame” pa pomaga mamicam pri organizaciji dnevnih obveznosti in beleženju čustvenih odzivov, tako lastnih kot tudi otrokovih.

Kategorije: , ,

Opis

E-knjiga ČAROBNI SVET ČUSTEV preko kratkih zgodbic otroku predstavi širok spekter čustev, ki jih občutimo v vsakdanjem življenju. E-knjigo si doma natisnete in otroku lahko posamezno čustvo z zgodbo prilepite v sobo, da si jo lahko sam večkrat ogleda oziroma obnovi.

Na PLAKATU je tudi čarobni dih, s katerim se lahko pomiri ali pa le igra.  S to tehniko otrok spozna, da lahko preko dihanja regulira svoje počutje. S pomočjo vaj in vprašanj, ki so pod vsako zgodbico, se boste tudi vi oziroma celotna družina povezali in skupaj ozavestili, kaj se skriva pri določenem čustvu. S tem boste zgradili most med vami in celotno vašo družino.

Seveda je zaželeno, da plakat predelujete skupaj z otrokom (eno čustvo prebirate več dni), ko je otrok v umirjenem stanju. Le tako mu bo uspelo čustva ozavestiti in kasneje to tudi uporabiti, ko bo sam občutil določeno čustvo.

Kartice ČAROBNI SVET ČUSTEV so orodje, s katerim boste svojemu otroku približali čustva ter čustvena stanja in mu jih pomagali razumeti. Ozavestil bo, katero čustvo oz. stanje v določenem trenutku čuti in kako si lahko pomaga, da ga lažje predela.

E- kartice si lahko natisnete kar sami doma in jih nalepite na steno v otroški sobi. Tako jih bo otrok imel vedno na voljo.

Dnevnik ZADVOLJNE IN IZPOLNJENE MAME

Je dnevnik, ki bo pomagal vsem mamam pri lažji organizaciji dnevnih obveznosti, pri beleženju svojih čustvenih reakcij in čustvenih reakcij svojih otrok.