E-Paket: KNJIGA Čarobni svet čustev + Plakat + Kartice Čarobni Svet Čustev + Dnevnik Zadovoljne in Izpolnjene Mame

49.99

Ni na zalogi

Kategorije: , ,

Opis

E-knjiga ČAROBNI SVET ČUSTEV preko kratkih zgodbic otroku predstavi širok spekter čustev, ki jih občutimo v vsakdanjem življenju. E-knjigo si doma natisnete in otroku lahko posamezno čustvo z zgodbo prilepite v sobo, da si jo lahko sam večkrat ogleda oziroma obnovi.

Na PLAKATU je tudi čarobni dih, s katerim se lahko pomiri ali pa le igra.  S to tehniko otrok spozna, da lahko preko dihanja regulira svoje počutje. S pomočjo vaj in vprašanj, ki so pod vsako zgodbico, se boste tudi vi oziroma celotna družina povezali in skupaj ozavestili, kaj se skriva pri določenem čustvu. S tem boste zgradili most med vami in celotno vašo družino.

Seveda je zaželeno, da plakat predelujete skupaj z otrokom (eno čustvo prebirate več dni), ko je otrok v umirjenem stanju. Le tako mu bo uspelo čustva ozavestiti in kasneje to tudi uporabiti, ko bo sam občutil določeno čustvo.

Kartice ČAROBNI SVET ČUSTEV so orodje, s katerim boste svojemu otroku približali čustva ter čustvena stanja in mu jih pomagali razumeti. Ozavestil bo, katero čustvo oz. stanje v določenem trenutku čuti in kako si lahko pomaga, da ga lažje predela.

E- kartice si lahko natisnete kar sami doma in jih nalepite na steno v otroški sobi. Tako jih bo otrok imel vedno na voljo.

Dnevnik ZADVOLJNE IN IZPOLNJENE MAME

Je dnevnik, ki bo pomagal vsem mamam pri lažji organizaciji dnevnih obveznosti, pri beleženju svojih čustvenih reakcij in čustvenih reakcij svojih otrok.