E-knjiga Čarobni svet čustev

14.99

E-knjiga Čarobni svet čustev preko kratkih zgodbic otroku predstavi širok spekter čustev, ki jih občutimo v vsakdanjem življenju. E-knjigo si doma natisnete in otroku lahko posamezno čustvo z zgodbo prilepite v sobo, da si jo lahko sam večkrat ogleda oziroma obnovi.

Kategorija:

Opis

Knjiga Čarobni svet čustev preko kratkih zgodbic otroku predstavi širok spekter čustev, ki jih občutimo v vsakdanjem življenju. S pomočjo plakata, ki ga lahko namestite v otrokovo sobo, ima otrok skozi cel dan na voljo izdelek, s katerega lahko razbere širok spekter čustev, ozavesti, česa si želi, ko občuti določeno čustvo, na koncu pa si, kakorkoli se že počuti, preko sličic ponovi, da je vreden, da je še vedno dober prijatelj … Na plakatu je tudi čarobni dih, s katerim se lahko pomiri ali pa le igra.  S to tehniko otrok spozna, da lahko preko dihanja regulira svoje počutje. S pomočjo vaj in vprašanj, ki so pod vsako zgodbico, se boste tudi vi oziroma celotna družina povezali in skupaj ozavestili, kaj se skriva pri določenem čustvu. S tem boste zgradili most med vami in celotno vašo družino.

Seveda je zaželeno, da plakat predelujete skupaj z otrokom (eno čustvo prebirate več dni), ko je otrok v umirjenem stanju. Le tako mu bo uspelo čustva ozavestiti in kasneje to tudi uporabiti, ko bo sam občutil določeno čustvo.